neljapäev, 26. aprill 2007

Päikene paistab ja loodus lokkab. weeheeee!

Jap, kevad on kohal. Küll mõni päev enam ja teinekord vähem, aga kohal ta on. Pärnus nägin oma toa aknast esimese asjana alati aastaajaindikaatorit ehk naabrite aias kasvavat kaske. Õnneks on ka Tartu kodus otse akna taga kask. Ja see kask on mõnusalt hiirekõrvuliseks saanud, nagu on rohe-rohelised ka sirelipõõsad kolm korrust rõdult alla kiigates.

Ja päike on soe. Õues on 20 kraadi ja rõdu sai isikliku "solaariumina" kasutatud sel kevadel teistkordselt. Hea on see, et päike hakkab kenasti peale ja õnneks ma saan kohe pruuniks, mitte pelgalt roosaks/punaseks. Muuhulgas saad veits mujale oma mõtetes, kui võtad kaasa ka raamatu.

Selline ilm on jube mõnus, aga paha ka, eriti kui peaksid istuma truult arvuti taga ja tippima teadust helendavale ekraanile. Aga kuna mul on kindel plaan selle va teadusega kevadel nüüd ühele poole saada, siis tuleb ennast pidevalt jätkuvalt motiveerida ja kirjutadakirjutadakirjutada. Vahepeal on see tegevus täiesti toredalt produktiivne ja asjad sujuvad, mõni päev mõtled ennast jumal teab kuhu, peaasi, et kuvari juurest saaks kaugele.

Ma loodan, et nädalavahetusel on sama kevade tunne koos päikesega nagu täna, sest Pärnu on plaan ja tahaks mere äärde ka. Miks mitte siis meeldivat kasulikuga võimaluse korral ühendada ja nina ka päikese poole upitada.

Ja nädalavahetusel on suur sündmus veel, ühe väikese preili esimene sünnipäev. Eks paistab kas peale seda sündmust on veel viitsimist ja tahtmist kuskile kluppi/puppi ka minna et tantsida ka saaks. Aga enne neid kõiki toredaid üritusi ja paari puhkepäeva (jaaa, hõlmab ka tööstuslikes kogustes pesupesemist, mis on kohe extrafun'ina liigitatav, muig) tuleb võimalikult asjalik edasi olla.

Ma siis nüüd lähen ja püüangi olla. Sõbrad, püüdke päikest ja kevadet, sest see on kõige uuem ja värskem aastaaeg üldse!

Kommentaare ei ole: