reede, 23. märts 2007

Rahulolu*

Hea tuju on hea asi. Eriti kui tundub, et kõik läheb täpselt nii, nagu plaanitud. Täna hommikul ärkasin I. telefonikõne peale, kes teatas rõõmsalt, et homseks on meil Riiga tulemas veel üks inimene, kokku neli siis. Jeee!!! Vihjeks: me läheme Riiga! Riia mulle meeldib, üldiselt väga. Ja lisaboonuseks on see, et P. tuleb ka ja neljandaks reisiselliks on meil J. Nice. Lisaks lubab veel sooja ja ilusat ilma, no mida enamat tahta?

Eile käisin jälle Tallinnas, Juhtimisakadeemial. Asjalik koolitus, süüa anti ka vahepeal korralikult ja inimesed olid toredad. Lisaks terve päeva kestnud rõõm selle üle, et hoolimata kell 6.00 ärkamisele ei olnudki unine olla. Ja seda ei juhtu just tihti.

Tikril oli eile sünnipäev, hästi suur hunnik õnne ja rahulolu veel tänagi talle järgi! Õnnestus ka tema veel üle vaadata, enne kui Londonisse minema põrutab. London, hoia alt! Kahjuks on alati kiire-kiire ja laupäeval ma Tallinnasse ei satu, kui peetakse vägevat sünnipäeva/lahkumispidu.

Kuna Tikker juhtus parajasti olema kesklinnas Pärnu mnt asemel, siis minu päevaplaanis toimus väike muudatus, mis andis juurde väärtuslikku aega. Auto koos juhi ja teise kaassõitjaga läks minu tõttu aega parajaks tegema ühe tuttava juurde. Minul läks aga oodatust kiiremini. Tulemuseks kiire kõne P.-le, kes oli 20 minuti pärast vanalinnas ja 5 minutit hiljem juba kohvikus ja jututamas. Meil lähevad kohtumised juba väga sagedaseks, juba kord kuus. Irw.

Summa summarum: päev oli kordaläinud ja tore ning miks ta ei peakski olema, kui boonusena näed veel planeeritust kaks korda rohkem sõpru.

Ja päike paistab ja ilm.ee väidab, et sooja on Tartus 13 kraadi! :)

Rahuolu.*

Kommentaare ei ole: