neljapäev, 11. detsember 2008

Tagasi Eestisse

Viimasel päeval tõusime vara, pakkisime asjad, sõime hommikust ja buss meid lennujaama viiski. Saabudes lagedana tundunud Korfu lennujaam oli rahvast paksult täis, check-ini sabad looklesid koos ootavate inimestega pikalt. Jututuju ei paistnud kellelgi olevat. Kõrval olevas sabas otsis Happy Traveli reisisaatja murelikult taga üht kadunud noort daami, kellest ka sõbranna suurt midagi ei teadnud. Meile teadmata jäigi, kas ta lennukile jõudis või mitte, sest telefoni ta vastu ei võtnud.


Lennureis oli unine, ärkamine peamiselt söögiajaks ja lisajoogiks. Mida Eesti poole, seda pilvisemaks ja sombusemaks akendest avanev pilt muutus. Kõige suurem reaalsusšokk oli see, kui Tallinna kohale jõudes teatas malbe stjuardessihääl: „Tere tulemast Tallinna lennujaama. Tallinnas on hetkel sooja üksteist kraadi“. 11 kraadi! Veidi üle kolme tunni tagasi oli õhusooja 37 ja tundus täitsa mõnus ju...


Peale pagasi kättesaamist ja väljas bussi ootamist tuli lõdisedes pakkida selga nii kampsun kui jope ja jalga kinnised kingad. Pärnu bussi peale jõudsime ka väga täpselt ja õige pea kodus taas olimegi.


Mulksuvat kohvrit trepist üles vedades tõdesin omaette, et eestlane on jah mingil määral vodkaturist, aga mitte ainult, ta oskab nautida head jooki.:)


Ja Korfule läheme me tagasi niikuinii! Omal käel ja praeguste juttude järgi arvestades siis ilmselt suurema seltskonnaga. Muide, vaidlen tõsiselt vastu neile, kes väidavad et Korful ei ole seitse päeva midagi teha. Kui tagasi läheme, siis plaanime olla nt kümme päeva. Euroopa üks suurimaid veeparke jäi ju ka külastamata...


Korfu saar on avastamist väärt!


Kommentaare ei ole: