kolmapäev, 28. veebruar 2007

Harakale haigus

Kiirus kiiruseks, tore on see, kui ikka tegemist jagub. Täiesti ebatore on aga see, kui kõige kiiremal ajal õnnestub kinni püüda see vastik viirus, mis praegu ringi hullab. Ja mina olen üks ebameeldivamaid tõbitsejaid üldse, ei soovita. Kurk on valus, nohu tuleb ka ja pea on paksult vatti täis.

Osakonna kahtlaselt külmas arvutiklassis passimine ei aita muidugi enesetunde paranemisele kaasa, aga uuringud tahavad läbiviimist hoolimata sellest, kas sul on sitt või väga sitt olla. Ja homme jälle, kaks korda pikemalt ainult ehk siis kokku neli tundi ja veidi peale. Jama. Aga see-eest on tulemused huvitavad, mulle meeldib lugeda, mida erinevad inimesed milleski näevad.

Huh, külavärinad olidki just puudu. Aga need peavad üle minema nagu ka muu kupatus, sest aega ei ole haige olla lihtsalt. Punkt. Kuuma teed olen tarbinud juba suuremal hulgal, gripiteed ei meeldi kohe üldse ja mett ei tarbi ka. Seega peab piarmünt koos Citroceptiga asjad ära ajama ja loodetavasti ka organismus ise suudab end kokku võtta.

Kommentaare ei ole: