kolmapäev, 21. veebruar 2007

Post nubila Phoebus

Asjad hakkavad alati laabuma kuskist otsast. Tundub, et peale vahepealset mõõnaperioodi on nüüd see ots käes ja selle üle on mul ainult hää meel. :)

Jõusaal on mõnus! Kuigi oktoobrist saadik pole eriti trenniga tegeleda jõudnud ja selle tulemusena on muidugi järgmisel päeval hea ülevaade erinevate lihaste eksisteerimisest ja asukohast... Aga ikkagi on mõnus, selline positiivne vaim tuleb kohe peale, et midagi hakkab laabuma ja suvi tuleb ju ka noh, ja ega üldtoonuse parandamise vastu ei ole ka kohe mitte kui midagi. Kuna tuttav, kes saali avas, pakkus välja n-ö grupisoodustuse, mis on tavalisest kuuhinnast ikka jupp maad odavam, siis grupp sai ka kokku pandud. Selle käigus loomulikult imestatud inimeste suhtumise üle, a´la no-kuidas-ma-sinna-trenni-üksi-lähen-kui-me-koos-ei-lähe-ühel-ajal. Normaalne ju, et ei pea igal pool karjaga käima, kui grupp on koos, käib igaüks ikka sel ajal, millal talle sobib. Võibolla on probleem minus, sest sellist kambavaimu ei mäleta ma endal kunagi eriti tugevalt eksisteerinud olevat. Mõnus on üksi käia, mõtled omi mõtteid, liigutad ennast, saad uute inimestega tuttavaks. Praegu on jõusaal alles teist nädalat avatud, seega on nt päeval käies enamasti see efekt, et sinuga tegelevad kaks treenerit. Superluks ju! Toredad inimesed pealekauba, juttu jätkub kauemaks :)

Magistritööga tunduvad asjad ka edenema hakkavat, vähemasti on selgunud juhendaja(d), teema ja üldkontseptsioon :). "Boonuseks" on ka see, et uuringutega tuleb tegutsema hakata kohe, ehk siis hiljemalt järgmise nädala jooksul läbi viia eksperimendid, et tulemused oleksid enne valimisi käes. Kiirus on omast kohast hea asi, vähemalt motiveerib mind, sest kui deadline on ikka kohe-kohe käes, siis tuleb lihtsalt ära teha. Edasine andmete analüüsimine on juba teine teema, aga vähemalt huvitav.

Maalida tahaks! Vabatahtlikke modelle? Mh, ah?! Saaks oma albumi jaoks jälle näo-või kehamaalingu pilte juurde. Tikker? Enne Londonit veel üks väike sessioon kehamaalingutega? :P Surematu au ja kuulsus garanteeritud minu kodukal!

Tegelikult on hästi lahe see ka, et praegu päike paistab ja tuba on niiiiii soojaks köetud, varsti lähen trenni ja reedel Pärnusse (autos veel üks koht pakkuda, huvilisi?) ja üldse tundub, et kõik on superluks või vähemalt liigub järjekindlalt sinna suunas.

2 kommentaari:

tikker ütles ...

tikker on alati valmis (H)
(ainult tal on jõlevähe vaba aega. aga küll kuidagi saab :P)

Kats ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.